Stúdiónk 2009 óta várja a minőségi tetoválásra vágyókat Szeged egyik legjobb tetováló stúdiójában. Ha szeretnél egy igazán vagány vagy művészi tetkót, bátran keress minket, művészeink segítenek minden felmerülő kérdésben. Szinte minden stílusú tetoválást meg tudunk valósítani, legyen szó tribal (törzsi), színes vagy fekete-fehér realizmus, biomechanika, feliratok, rajzfilmes hatású, portré vagy valamilyen távol-keleti (kínai, japán, stb...), blackwork vagy akár trash-polka vagy old-school típusú mintáról. Általában minden tetoválónak van egy vagy több kiemelt stílus, amiben jobb, mint a többiben, ez ügyben személyesen művészeinknél érdeklődhettek.

Tetoválások tervezése egyedi igények alapján.

Ha van egy jó ötleted, de nem találsz megfelelő képet vagy mintát, tetoválóink megtervezik és megrajzolják saját ötleteid alapján.

Takarás, Javítás.

Vállaljuk régi, megunt vagy elrontott tetoválások javítását vagy takarását egy új tetoválással.Ehhez minden esetben szükséges a személyes találkozó, hogy fel tudjuk mérni a tetoválás jelenlegi állapotát. Takarás esetében előfordulhat, hogy ha nagyon sötét, előtte szükséges néhány alkalom lézeres kezelés, ami elhalványítja a régi tetkó sötétebb részeit.

Higiénia.

A maximális higiéniai előírásokat betartva dolgozunk. Eszközeink, melyek közvetlen érintkeznek a bőrrel egyszer használatosak, minden mást fóliázunk vagy sterilizálást alkalmazunk.

Árajánlat és időpontkérés.

Egy tetoválás ára több tényezőtől is függ, így csak az egyes tetoválásmintákra tudunk árajánlatot adni. Ha megvan a kép vagy a minta, amit szeretnél, az árajánlathoz még a következő információkra van szükségünk:

  • a tetoválás helye
  • hozzávetőleges szélessége és magassága cm-ben
  • milyen színben szeretnéd

Ha megvan a minta és van árajánlatod is, időpontot kell foglalnod. Szerencsésebb személyesen intézni ezt, mert egyes esetekben szükség lehet előlegre, ha távoli időpontról van szó vagy komolyabb grafikai tervezés előzi meg a tetoválást. Az időpont lehet 1-2 nap, de akár több hét vagy hónap is, attól függően, hogy az adott tetováló mennyire elfoglalt.

Utókezelés, ápolás

Az első néhány nap a legfontosabb, hogy a tetoválás szép és esztétikus maradjon sokáig (ne tűnjön kopottnak, stb…)

Amikor hazaértél, vedd le a védőfóliát és mosd le tetoválásodat hideg vízzel. Használj antibakteriális szappant (pl.: Clarasept).

Kend be vékonyan Bepanthen hámképző kenőccsel, majd tegyél rá tiszta fóliát (ez csökkentheti a varasodás lehetőségét). A tisztítást, krémezést, ill. fóliázást ismételd naponta 2-4 óránként, 2 napig. A fóliát este is hagyd rajta.

A második nap után már nem kell fóliázni, csak a lemosást és a krémezést kell naponta 3-4 alkalommal megismételni. Ezt 7-10 napig kell tenned, utána gondoskodj arról, hogy a tetoválásod ne legyen száraz, rendszeresen használj testápolót!

A gyógyulási időszak alatt óvd a tetoválást víztől, gőztől, erős fizikai és fényhatástól pl.: szolárium, strand, szauna, aerobik, body-building!

A gyógyulási időszak alatt a gyors zuhanyozás javasolt, mint tisztálkodási forma. A kezelt felületet kapargatni, vakargatni tilos!

Művészeink

team-member

Joci

Tetováló Művész

Augue porta porta, est, elementum sed! Mattis, a montes velit non nisi, diam nec nisi vut, vel turpis.

team-member

Józsi

Vezető Tetováló Művész

Horváth Józsi az Avalon Tattoo alapítója és vezető tetoválója. 2005-ben kezdte a tetoválást, több mint 10 év tapasztalat van a háta mögött, majd’ minden stílusban biztonságosan alkot...

team-member

Betty (vendégművész)

Piercer

Augue porta porta, est, elementum sed! Mattis, a montes velit non nisi, diam nec nisi vut, vel turpis.

Folyamat

  • Ötlet

  • Terv

  • Árajánlat

  • Tetoválás

The safety of our clients is of utmost importance at Tatu Pro. We ensure that all tattoo and piercing instruments and materials are either thrown away or sterilized in a high-pressure, high-temperature autoclave after each use.